De vz. VILA 4 camere, caramida, cu etaj 3 balc., teren 488 mp, beci , ID 389

Descriere casa vila

Va propunem spre Vanzare in regim de REPREZENTARE EXCLUSIVA, prin Agentia e-IMPACT - BURSA IMOBILIARA "e-IMPACT"(OBORUL DE PROPRIETATI online) - "bursa-imob.ro" - Vila de Vanzare in - Barlad, reper GURA LEULUI, avand 4 camere, 3 dormitoare, suprafata totala construita 150 mp, suprafata utila 140 mp si suprafata teren 488 mp. Deschiderea este de 25 ml. Imobilul are amprenta 111 mp, curtea individuala libera 350 mp. Are structura din caramida , este construita in anul 2012 renovat , constructie din , avand 3 bai, 1 bucatarii si 3 balcoane. Dotari : acoperis: lindab; bucatarie: mobilata; ferestre casa: term. pvc; pereti: lavabil; plansee: beton armat; podele: gresie; structura casa: caramida; tip curte: individuala. Pretabil locuinta. ID intern: 389.

Alte detalii : 

VILA cu teren intravilan in suprafata de 488m patrati. Casa este construita din cadre de beton armat si zidarie din caramida cu goluri pentru o mai buna termoizolare. Exteriorul casei a fost placat cu polistiren extrudat de 100mm si tencuita. Podul si acoperisul sunt izolate cu roca bazaltica de 270mm. Exteriorul este finisat cu vopsea si placat cu piatra pe unele suprafete.

 

Instalatia electrica a fost facuta cu cabluri de 1.5mm pentru lumini si 2.5mm pentru prize. Toate becurile sunt de tip LED pentru un consum scazut. Proprietatea beneficiaza de sistem de alarma antiefractie si alarme de incendiu. Suplimentar s-au instalat cabluri de 10mm pentru cuptor si aragaz in eventualitatea in care vreodata se vor dori doar consumatori pe curent electric.

Apa calda si caldura sunt produse de o centrala in condensatie Buderus cu cilindru incorporat de 45l care mentine apa calda in permanenta. Acest lucru ajuta la mentinerea temperaturii si presiunii apei cand se folosesc mai multi consumatori simultan. La instalatia de apa rece, calda si caldura s-au folosit tevi de cupru de 15mm si 22mm groase de 1mm. Toate tevile sunt sudate prin cositorire si termoizolate cu polietilena de10mm. Robinetii de cada si dus sunt din inox si au fost incastrati. Sistemele de toaleta incastrate sunt Grohe, de buna calitate. deasemeni, robinetul de la bucatarie este tot Grohe. Proprietatea beneficiaza de magazie/bucatarie de vara cu beci. Beciul este bine hidroizolat, nu au fost infiltratii niciodata.

Proprietatea merita vizionata!

IMPORTANT: Pentru a avea acces la procedurile Agentiei noastre privind vanzarea proprietatilor din portofoliul Agentiei"e-IMPACT", mai intai familarizati-va cu modul nostru de lucru! DETALII gasiti accesand link-ul: www.bursa-imob.ro/despre-noi.html.

Dupa vizionare, se primesc oferte, pe baza de TALON DE VIZIONARE SI OFERTARE, ce se trimit proprietarului spre analiza , de la 160 000 Euro in sus!

28.01.2023 - Clientul 1 a facut o oferta Telefonica de 160 000 Euro. Oferta transmisa proprietarilor si refuzata de acestia.

 

Istoric evolutie preturi de VANZARE SI OFERTE date de  POTENTIALI CUMPARATORI :

01.09.2022  Pretul initial de vanzare stabilit  de proprietari : 200 000 Euro

cestia.

01.12.2022 - scazut pretul de vanzare stabilit de proprietar cu minim 5 % de la 200000 Euro la 190 000 Euro

 ID Oferta: 389

Pret Vanzare: € 190,000 
Numar Camere:4
Zona:
Suprafata utila:200 mp
Reper:GURA LEULUI
Numar Dormitoare:3
Tip casa:
Numar Bai:3
Regim Inaltime:1
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2012
Suprafata Teren:488 mp
Front:25 ml / nr fronturi 1
Destinatie:Locuinta
Disponibilitate:libera
Actualizat la: 2 Februarie 2023
Numar de afisari: 202

Caracteristici generale

 • Acoperis: Lindab
 • Bucatarie: Mobilata
 • Destinatie: Locuinta
 • Dotari: Scara interioara Crama Camera Tehnica Pivnita
 • Ferestre Casa: Term. PVC
 • Pereti: Lavabil
 • Plansee: Beton Armat
 • Podele: Gresie
 • Stadiu Finisare: Finisat
 • Structura Casa: Caramida
 • Tip Curte: Individuala