Despre BURSA IMOBILIARA "e-IMPACT"

      Despre BURSA IMOBILIARA "e-IMPACT"
AGENTIA "e-IMPACT Imobiliare" - Agentie imobiliara cu peste 26 ani de experenta, practica servicii de intermediere si promovare imobiliara inovative, in masura sa va faciliteze trazactii imobiliare rapide, transparente si corecte.
Agentia a lansat pe piata de profil conceptul de BURSA IMOBILIARA (un autentic " Obor de proprietati, adaptat la realitatile zilelor de astazi si specificului proprietatilor ce  se inscriu si  tranzactioneaza la bursa)- Platforma de tranzactionare imobiliara, interactiva, online - bazata pe procedura "CONCURS DE OFERTE COMPETITIVE pe baza de "TALOANE DE OFERTARE SI LICITATII", date de evantualii potentiali cumparatori, cu eventuala diminuare in  trepte succesive a pretului de vanzare/inchiriere, de catre proprietari. Asta in situatia in care nu sunt primite oferte in marja de 20%, fata de pretul initial de vanzare, stabilit de proprietari. 
Folosirea acestei Platforme de tranzactionare - BURSA IMOBILIARA "e-IMPACT" www.bursa-imob.ro - atat de proprietari, atunci cand acestia vand sau inchiriaza o proprietate, cat si de catre potentialii cumparatori sau chiriasi, ofera pentru ambele parti ale tranzactiei imobiliare, doar avantaje, probate de mii de ani de functionarea oboarelor traditionale romanesti si de sutele de  tanzactii imobiliare realizate de BURSA IMOBILIARA e-IMPACT in ultimii trei ani.
Avantajele proprietarilor sunt descrise in continutul sectiunii " ACORD DE PARTENERIAT. Termeni si Condiții contractuale minime..." de mai jos. Principalul avantaj a potentialilor cumparatori/chiriasi care vor opta pentru cumpararea/inchirierea unei proprietati imobiliare prin BURSA IMOBILIARA "e-IMPACT", este ca ei vor putea avansa oferte de cumparare, proprietarilor pe care le vizioneaza, prin  intermediul Agentiei cu ocazia vizionarilor, sau ulterior on-line, conforme cu convingerile lor privind pretul proprietatilor vizionate, iar evolutia ulterioara a preturului unei proprietati va fi in functie de ofertele date pentru acea proprietate de urmatorii potentiali cumparatori/chiriasi. Practic pretul final de vanzare sau de inchiriere a unei proprietati va fi stabilit de piata prin confruntarea in cadrul bursei(oborului de proprietati), a ofertelor competitive date de potentialii cumparatori sau chiriasi. Proprietarii nu vor mai putea sa-si impuna unilateral pretul propriu, pret care de cele mai multe ori este mult supraevaluat fata de piata reala. Preturile afisate pe principalele site-uri de promovare imobiliara(OLX, imobiliare.ro, la jumate.ro, publi 24, etc), reprezinta doar dorinta proprietarilor din momentul respectiv si este mult peste piata reala de efectuare a tranzactiilor. Uneori preturile afisate pe aceste site-uri de promovare sunt si cu 30-40%.
Aceasta BURSA functioneaza pe  site-ul specializat al Agentiei -  "www.bursa-imob.ro"

                                                    ACORD DE PARTENERIAT
Termeni si Condiții contractuale minime privind inscrierea si tranzactionarea(vanzarea sau inchirierea),unei proprietati la "BURSA IMOBILIARA "e-IMPACT"

Inscrierea  direct la agentie, de catre proprietar/proprietari sau imputerniciti a unei proprietati imobiliare la BURSA IMOBILIARA "e-IMPACT", - site : www.bursa-imob.ro - in vederea vanzarii sau inchirierii proprietatii prin intermediul acestei platforme de tranzactionare este supusa unor taxe de tranzactie/tranzactionare sau unor comisioane percepute de Agentia "e-IMPACT Imobiliare", descrise in sectiunea "TAXE si COMISIOANE".
Inscrierea on-line direct de catre proprietari cu respectarea transmiterii de copii dupa documentele specificate este conditionata de plata de catre propietari a unei taxe de de inscriere la bursa de 10% din taxa de tanzactie/tranzactionare(Comisionul Agentiei), taxa de inscriere  va fi de  de 50(cincizeci) Euro(c/v in lei curs BNR) pentru proprietari , cu mentiunea ca proprietarii trebue sa respecte  fara exceptie toate procedurile de lucru ale bursei.
Pentru proprietari care apeleaza la Agentie pentru inscrierea proprietatii la Bursa
, taxa de inscriere(platita anticipat) este de 100 Euro sau mai mare(poate ajunge  si la 50% din taxa de tranzactie/ tranzactionare), functie de taxa de tranzactie/tranzactionare stabilita pentru fiecare proprietate in parte conform capitolilui "TAXE SI COMISIOANE",  de  distanta proprietatii fata de  Agentie si de pretul initial de promovare a vanzarii sau inchirierii stabilita de catre proprietari. Taxa de inscriere va reprezenta un avans din taxa de tranzactie/tranzactionare si  va fi scazuta din taxa de tranzactionare(Comisionul agentiei) datorat  la efectuarea finala  a tranzactiei, daca proproetarii respecta in totalitate  reglementarile si procedurile bursei. In caz contrar acea taxa anticipata se pierde in favoarea Agentiei ce organizeaza aceasta bursa. Taxa de inscriere(platita initial se perde  si in situatia in care proprietarul reziliaza unilateral Contractul  sau acordul de parteneriat incheiat sau acceptat, cu Agentia, sau trece termenul contractual, fara a se vinde proprietatea.Taxa de inscriere este pierduta in favoarea Agentiei fiind considerata ca c/v a serviciilor deja prestate de Agentie pentru promovarea  proprietatilor respective. Agentia poate sa refuze inscrierea unor proprietati la bursa daca proprietarii sau cei indreptatiti sa vanda sau sa inchirieze proprietatea, nu platesc taxa de inscriere sau daca proprietatea prin pretul mare cerut de proprietar este exagerat si nu prezinta perspectiva reala ca proprietatea inscrisa la bursa sa fie efectiv vanduta   in perioada contractuala  stabilita cu Agentia.
Prin inscrierea unei proprietati la bursa, in vederea vanzarii sau inchirierii, proprietarii proprietatilor respective, accepta intrarea voluntara intr-un parteneriat liber consimtit cu S.C.  "Agentia e-IMPACT SRL", ce administreaza  BURSA IMOBILIARA "e-IMPACT" pentru o perioada de minim 12 luni  daca scaderea pretului se va face odata la 3 luni, sau minim 6 luni, daca scaderile de pret sunt acceptate sa se faca odata la 60 de zile, pentru situatia vanzarii unei proprietati, sau de 120 de zile(4 luni) in situatia inchirierii unei proprietati.
Pretul initial de vanzare sau inchiriere - de acceptare ferma a tranzactiei(PV-AT sau PI-AT), pentru o proprietate, este stabilit liber de catre proprietar,  dupa ce se consulta cu administratorul acestei burse.
    Daca in procesul initial de ofertare, in primele 30 de zile de la inscrierea proprietatii la bursa, se primesc oferte ferme de cumparare sau inchiriere in marja de 10 % sub pretul initial stabilit de proprietar, atunci proprietarul poate sa creasca pretul de vanzare sau inchiriere a proprietatii, crestere care nu poate fi mai mare de 15 %.


Pentru a inscrie o proprietate spre vanzare sau inchiriere la BURSA IMOBILIARA "e-IMPACT", sunt insa necesare intrunirea unor conditii minime:
- inscrierea unei proprietati la bursa trebuie sa fie facuta de catre proprietarul real si cert(sau de catre unul dintre coproprietari cu acordul celorlanti coproprietari), la agenție, sau online folosindu-se formularul ce se deschide la selectarea meniului „Inscrieti proprietatea dvs. la BURSA”;
- la vanzare - proprietatea sa fie libera de orice sarcina, sa aiba documentatie cadastrala si sa fie intabulata la Oficiul Teritorial de Cadastru si Publicitate Imobiliara. In dovedirea acestui fapt la inscrierea online la bursa, unul din fisierele transmise spre site-ul www.bursa-imob.ro, va contine imaginea scanata sau foto dupa incheierea de intabulare sau o copie dupa un Extras de informare de la Oficiul Teritorial de Cadastru si Publicitate Imobiliara, privitor la acea proprietate;
- proprietarul sau coproprietarii proprietatii ce urmeaza sa fie inscrisa la bursa, trebue sa fie de acord in principiu, cu urmatoarele:
a) datele initiale transmise spre publicare pe site trebue sa fie complete si reale;
b) asumarea obligatiei de a completa o fisa( primita de la noi) de evidenta a ofertelor competitive(de cumparare sau de inchiriere) primite de la orice client cumparator sau chirias venit sa-i vizioneze proprietatea si transmiterea operativa prin e-mail, spre site a informatiilor despre ofertele ferme primite, care se incadreaza in marja de ofertare. In acele localitati unde BURSA IMOBILIARA "e-IMPACT", are agenti(brokerI imobiliarI) proprii sau colaboratori, proprietarul se obliga sa invite agentul(brokerul imobiliar) ce se ocupa de accea proprietate, la orice vizionare a proprietatii, de catre orice potential cumparator sau chirias;
c) asumarea obligatiei ca in situatia prezentarii personale sau de catre un mandatat al sau a imobilului in vederea vanzarii sau inchirierii proprietatii, catre potentiali clienti cumparatori sau chiriasi, sa discute cu pontentialii cumparatori aspecte privind  caracteristicile proprietatii mai putin sa necogieze  pretul de vanzare sau inchiriere, gestionarea , ofertelor de pret facute de potentialii cumparatori fiind  in sarcina exclusiva a  bursei imobiliare, proprietarii  avand obligatia de a  transmite pe orice canal de comunicare(e-mail, telefon, SMS, whatapp, etc, numele si prenumele, numele de telefon , pozitia acestora ca nr. crt. pe fisa de evidenta a ofertelor primite (fisa pe care orice proprietar o primeste in format pdf de la Bursa imobiliara),  data vizionarii  si eventuala oferta primita de la acestia pentru proprietatea vizionata;
d) asumarea obligatiei de a insera urmatoarele informatii in orice anunt propriu de promovare pe orice site sau mediu de publicitate si pe bannerul sau sistemul de afisaj de la proprietate: |” De vanzare.inchiriere prin BURSA IMOBILIARA e-IMPACT”,”numarul de telefon al bursei – 069 825 405” si „ID-ul” sub care s-a inscris proprietatea la BURSA;
e) asumarea obligatiei de a scadea succesiv pretul initial de vanzare sau inchiriere, de regula cu 5 %, dar se accepta si  cu minim 2.5 %), la fiecare 3(trei), 6(sase) sau (functie de natura proprietatii si de alegerea proprietarului) - pentru vanzare si la fiecare 1(una) sau 3(trei) luni - la inchiriere, asta doar daca in perioada respectiva nici un potential cumparatori sau chirias nu a facut o oferta ferma de cumparare sau inchiriere in marja de  20 % sub pretul de vanzare sau inchiriere - acceptare ferma a tranzactiei. Aceste scaderi vor continua, la fiecare termen ales, pana cand proprietatea se va vinde sau se va inchiria, sau pana cand procentul total al scaderilor, va cumula 15 % din pretul de vanzare sau inchiriere stabilit initial;
 f) asumarea obligatiei de a plati anticipat o taxa de inscriere la bursa conform celei descrise la inceputul acestui acord.
     Termene de scadere succesiva  : R1 __________________, R2 ___________________, R3 ____________________ ; 

       Avantajele inscrierii si tranzactonarii proprietatii dvs. la BURSA IMOBILIARA
                                                                  "e-IMPACT":

- promovare gratuita, profesionista, pe site-ul propriu "www.bursa-imob.ro" - BURSA IMOBILIARA "e-IMPACT" - solutie unica pe piata de profil, a anunturilor privind vanzarea sau inchirierea proprietatii dvs.;
- promovarea  proprietatii dvs. pe cele mai mari si cunoscute site-uri de imobiliare : Imobiliare.ro, Radar24, Storia, OLX, Romimo, Publi24, Anuntul.ro, etc. Acest serviciu este oferit gratuit pentru proprietatile a caror proprietari isi asuma , la inscriere, obligatia de a plati taxa de tranzactie/tranzactionare unica sau pentru acei proprietari care dau dovada intelegerii sistemului promovat de noi si care incep sa transmita spre site-ul nostru ofertele primite(in marja de ofertare stabilita - 20% sub pretul de vanzare sau inchiriere stabilit initial de proprietari), de la orice potential cumparator sau chirias, venit pe orice cale, care ii vizioneaze proprietatea ;
- pe site-ul bursei "www.bursa-imob.ro" , vi se va aloca o pagina de descriere completa a proprietatii dvs. de vanzare sau inchiriere, indetificata cu un ID, pagina ce va ramane activa pe intreaga perioada de colaborare;
- proprietarii vor primi (direct, prin e-mail, sau curier) o fisa de evidenta si gestionare a ofertelor primite de la orice client cumparator sau chirias ce va vizioneaza proprietatea, fisa ce va fi pastrata la proprietate intr-un dosar sau o mapa plic, unde ar fi indicat sa pastrati si documentele proprietatii(in original sau in copii), necesare unei eventuale aprofundari a negocierilor cu clientii cumparatori sau chiriasi. Deasemenea veti primi prin e-mail, modelul unor carti de vizita(format pdf) , personalizate cu ID proprietatii dvs. de pe site, cu un cod QR de acces rapid la continutul anuntului de pe site si cu numele si numarul dvs. de telefon. Aceste carti de vizita vor fi printate de dvs. la orice centru de copiere color si le veti imana oricarui client cumparator sau chirias caruia i-a placut proprietatea dvs. si care va propus o oferta mai mica de cumparare/inchiriere cu ocazia vizionarii, sau care urmeaza sa va propuna ulterior online oferta;
- clientii cumparatori sau chiriasi care va vizioneaza proprietatea, pe baza informatiilor primite de la persoana care prezinta proprietatea spre vizionare si pe baza celor inscrise pe "Taloanelor de vizionare si ofertare" primite, pot oricand sa oferteze online sau telefonic, fie sa isi imbunatateasca oferta deja data, fie sa intre in competitie prin procedura "CONCURS DE OFERTE" promovata de noi, cu alti clienti competitori interesati de proprietatea dvs.
Practic prin intermediul BURSEI IMOBILIARA "e-IMPACT" si setului de proceduri specifice, promovat de noi, dumneavoastra, in calitate de proprietar, puteti sa obtineti pe proprietatea dvs., destinata vanzarii sau inchirierii, pretul de vanzare sau inchiriere maxim posibil generat de piata. De multe ori, in practica, pretul obtinut efectiv pe o propietatea vanduta sau inchiriata prin acest sistem, a fost mai mare decat pretul initial cerut de proprietar pentru vanzarea sau inchirierea acelei proprietati.


                                            Despre TAXE si COMISIOANE

Daca proprietatea imobiliara inscrisa online de proprietar(sau de terti, cu acordul proprietarului sau a proprietarilor), la BURSA IMOBILIARA "e-IMPACT", se va vinde sau se va inchiria, fara aportul direct pe teren sau la sala a unui agent imobiliar al agentiei, in perioada de valabilitate a acordului de parteneriat, cu orice client cumparator sau chirias(venit sau nu prin agentie), atunci agentia este indreptatita sa incaseze de la proprietar, o taxa de tranzactie/tranzactionare în cuantum fix, egala cu c/v in lei, curs BNR, a  500(cincisute) euro, indiferent de valoarea proprietatii, sau de pretul de vanzare sau de inchiriere a proprietatii. Pentru tranzactiile efectuate  la distanta, fara aportul direct al agentiei, clientii cumparatori sau chiriasi nu platesc Agentiei "e-IMPACT", nici o taxa de tranzactie sau comision.
Dacă o proprietate inscrisa la bursa, se va vinde/inchiria(aplicandu-se procedurile specifice), peste pretul de rezerva-acceptare ferma a tranzactiei, valabil la data tranzactiei, agentia va fi indreptatita sa primeasca sub forma de comision, suplimentar taxei de tranzactie/tranzactionare, 30 % din suma obtinuta în plus, diferenta de 70 % revenind proprietarului. La tranzactiile de inchiriere suma obtinuta in plus se va calcula, raportata la surplusul chiriei calculata pe 12 luni calendaristice.
Pentru proprietatile pentru care Agentia, prin agentii proprii sau colaboratori,
ajuta proprietarul in vederea inscrierii efective a proprietatii la bursa si, presteaza unul sau mai multe servicii specifice unei agentii clasice(consultanta imobiliara, evaluare sumara a proprietatii, efectuarea de fotografii in vederea afisarii lor pe site-urile de promovare, insotirea sau aducerea clientilor cumparatori sau chiriasi la proprietate, negocierea prealabila a pretului, organizarea de sedinte de ofertare la sala, asistenta specifica a proprietarului privind procurarea documentelor necesare vanzarii, etc.), agentia prin agentii proprii sau colaboratori, va fi indreptatita sa perceapa de la proprietar, o taxa de tranzactie/tranzactionare de 2(doi) % din pretul initial stabilit de proprietar sau din pretul valabil de vanzare ferma scazut ulterior, dar nu mai mica de 500(cincisuteeuro) euro, pentru proprietatile a caror pret initial de vanzare va fi stabilit sub 30 000 de euro si de 1000 Euro. La proprietatile la care proprietarul stabileste o valoare initiala de promovare  este cuprinsa intre 30 000 si 100 000 euro. La proprietatile cuprinse intre  100 000 euro si 300 000 de euro, taxa de tranzactie/tranzactionare va fi de 2000 Euro, iar la proprietatile de peste 300 000 de euro taxa de tranzactie va fi de 3 000 euro. Daca valoarea initiala de vanzare stabilita de proprietari este cu peste 30 % mai mare decat piata reala prognozata de reprezentantii Agentiei, atunci Agentia poate stabili taxa de tranzactie/tranzactionare la un paler imediat superior , celor enuntate mai sus, sau poate refuza inscrierea proprietatilor cotate exagerat fata de preturile pietii imobiliare din momentul inscrierii proprietatii la bursa. La tranzactiile de inchiriere taxa de tranzactie/tranzactionare perceputa de agentie la inchirierea efectiva a proprietatii va fi egala cu chiria pe prima luna dar nu mai mica de 300(treisute) Euro,  si va fi incasata doar de la clientul chirias. 
Pentru tranzactiile de cumparare sau de inchiriere a unei proprietati in care Agentia se implica in mod direct, agentia va percepe de la clientii cumparatori /chiriasi in momentul intelegerii ferme intre parti  si platii garantiei privind efectuarea ferma a tanzactiei,  o taxa(comision) egala cu 500 Euro 
- la tranzactiile de cumparare si de minim 200 Euro  - la tranzactiile de inchiriere. Aceeasi taxa(comision) se percepe si clientului cumparator sau chiriasi si daca acesta apeleaza la agentie, in vederea cumpararii sau inchirierii unei proprietati, care nu este inscrisa la bursa, pe baza de "Acord de parteneriat" semnat, dar accesta. Clientii cumparatori se obliga sa respecte sistemul si procedurile de ofertare prin procedura CONCURS DE OFERTE, promovata de BURSA IMOBILIARA 'e-IMPACT", acesta va plati agentiei o taxa de tranzactie/tranzactionare de  500 Euro sau C/V in lei curs BNR a acestei sume, sau egala cu c/v in lei , curs BNR, a chriei pentru o luna, pentru proprietatea asfel inchiriata. Garantia de efectuare ferma a tranzactiei  este de regula egala cu taxa de tranzactie stabilita in contul proprietarului la care se adauga eventualul comision datorat de cumparator sau chirias si se plateste de clientul cumparator  si se scade  daca este cazul, din  suma stabilita de efectuare a tranzactiei de vanzare sau inchiriere. La tranzactiile de cumparare/inchiriere se percepe o taxa de inscriere la bursa de 50 euro pentru cumparatorii ce se inscriu online si de 100 Euro , pentru cumparatorii sau chiriasii ce sunt localizati in raza de activitate a Agentiei.
Denuntarea acordului de parteneriat si retragerea unei proprietati de la bursa, poate fi facuta de catre proprietar oricand cu conditia platii de catre acesta, a unei taxe de denuntare/retragere egala cu c/v in lei a sumei de 300(treisute) Euro, curs BNR, taxa ce compeseaza intr-o oarecare masura, cheltuielile facute de agentie in avans, pentru inscrierea la bursa si promovarea proprietatii respective. O taxa dubla a taxei de denuntare/retragere este datorata de proprietar si în situația în care proprietarul vinde pe cont propriu proprietatea, oricarui client, fără a respecta procedurile bursei, descrise in acest acord de parteneriat.
Clientii cumparatori sau cei ce cauta sa inchirieze, vor plati , inainte ca Agentia sa inceapa prospectarea pietei in vederea indentificarii de proprietati disponibile in vederea vanzarii sau inchirierii ,  o taxa in avans de 100 (unasutaeuro) Euro(c/v in lei curs BNR), plata care va fi pierduta in favoarea Agentiei in situatia in care renunta la serviciile Agentiei.
IMPORTANT : Pentru tranzactiile efectuate la distanța(acolo unde agenția nu are agenți proprii), sau pentru acele proprietati prezentate spre vizionare, doar de catre proprietari sau persoane desemnate de acestia, obligatia calcularii, retinerii si platii efective in contul bancar al Agentiei "e-IMPACT Imobiliare"- SC Agentia e-IMPACT SRL - RO12OTPV430001337294RO01 (RON) deschis la OTP Bank, a taxei de tranzactie/tranzactionare unice(datorata de regula de proprietar, daca partile in procesul de negociere a tranzactiei nu stabilesc altfel), aferente efectuarii cu succes a tranzactiei, sau a eventualului comision suplimentar cuvenit agentiei, revine proprietarului. Termenul de plata pentru tranzactiile efectuate la distanta va fi de maxim 5 zile lucratoare de la efectuarea efectiva a tranzactiei. Neplata taxei de tranzactie/tranzactionare de catre proprietar in momentul efectuarii tranzactiei, sau nevirarea in contul bancar de catre proprietar, in termen de 5 zile lucratoare de la efectuarea efectiva a tranzactiei, a taxei tranzactie/tranzactionare si a eventualului comision suplimentar datorat, genereaza penalitati de 0.25 % pe zi intarziere din suma datorata, in sarcina proprietarului si da dreptul Agentiei "e-IMPACT Imobiliare"-  SC Agentia e-IMPACT SRL, sa solicite proprietarului daune-interese, prin instanta   de arbitraj judiciar stabilita prin clauza compromisorie de mai jos, egale cu comisionului standard de 6 % (saselasuta), obtinut in mod obisnuit de agentiilor imobiliare, pentru tranzactiile de vanzare, sau egale cu 2(doua) chirii, pentru tranzactiile de inchiriere. Aceleași daune-interese vor putea sa fie cerute de agentie și pentru nerespectarea obligatiilor asumate prin in preambulul acestui acord de parteneriat, punctele b),c), d si e).

                                       CLAUZĂ COMPROMISORIE

1) Dacă soluționarea prin procedura amiabila nu este posibilă, orice litigiu decurgând din sau în legătură cu acest contract(acord), inclusiv referitor la încheierea, executarea ori desființarea lui, se va soluționa prin arbitraj, de către Tribunalul de Arbitraj Judiciar Iași de pe lângă Camera de Arbitraj și Mediere, cu sediul în Mun. Iași, B-dul Ștefan cel Mare și Sfânt nr.2, bl. B2, colț, tr.1, jud. Iași, în conformitate cu Regulile de procedură arbitrală ale acestei instituții permanente de arbitraj.
(2) Tribunalul arbitral va fi compus dintr-un arbitru unic numit prin acordul părților sau, în lipsa acestui acord, de președintele Tribunalului de Arbitraj Judiciar Iași de pe lângă Camera de Arbitraj şi Mediere. Hotărârea arbitrală este definitivă și obligatorie.
(3) Prezenta clauză compromisorie a fost negociată și inserată în prezentul contract în baza art. 1203 din Codul Civil, art. 549, art. 550 și celelalte prevederi din Codul de procedură civilă privind arbitrajul; reprezintă voința părților, exprimată liber, acceptată şi asumată în mod expres, în scris, părțile contractante fiind pe deplin edificate asupra procedurii de arbitraj convenită pentru soluționarea oricăror neînțelegeri, diferende, litigii etc.

Proprietar/Coproprietari – Parte/parti în acordul de parteneriat :
Tip tranzactie: ͏Vanzare / inchiriere :
Descrierea proprietatii :

Adresa proprietatii :
Nr. Cadastral si UAT
Pretul initial de vanzare sau inchiriere -
de acceptare ferma a tranzactiei(PV-AT sau PI-AT) :   
Domiciliu:
Tel., e-mail:
Taxa de tranzactie/tranzactionare :
Termenul (in luni) a scaderilor succesive a pretului de vanzare :
Data pana cand este valabil Acordul de parteneriat :

Am luat la cunoștința, sunt de acord și îmi asum Termeni si Condiții contractuale minime privind inscrierea si tranzactionarea(vanzarea sau inchirierea), unei proprietati la "BURSA IMOBILIARA "e-IMPACT" si toate clauzele din acest inscris.


PROPRIETAR                                         Agentia "e-IMPACT Imobiliare"                                                 Data :